U atraktivnoj akcijskoj ponudi koja traje samo do kraja listopada odaberite svoju omiljenu Kiju sa zalihe – Rio, Ceed, Stonic ili Sportage – i odvezite je ODMAH!

Rio

Novi Rio kompaktan je gradski automobil u koji ćete uspjeti spakirati sve što vam je potrebno, pa i puno više nego što očekujete. Elegantan i dinamičan dizajn pruža Riju privlačnost koja izaziva zadivljene poglede. Udobne značajke, oprema i najnovija tehnološka rješenja učinit će vaše putovanje čistim užitkom.

Već od 90.990 kn

Ceed

Novi Kia Ceed automobil je koji privlači Vašu pažnju svojim dinamičnim stylingom i samopouzdanim oblikom. Ali je i zadržava – snažnim pogonom, gostoljubivom unutrašnjošću, inovativnim tehnologijama i inspirativnim detaljima. Novi Ceed ima sve kako bi vožnju ispunio užitkom i odvezao Vas u potpuno novu priču. Doživite ga i sami!

Već od 121.990 kn

Stonic

Gradski urbani SUV, Kia Stonic, spreman je za sve avanture pred vama. Bogato opremljen sigurnosnim tehnologijama i brojnim mogućnostima za personalizaciju, nudi sve ono što vam je potrebno kako biste bili primijećeni, a pritom sigurni.

Već od 109.990 kn

Sportage

Kia Sportage sinonim je za vrhunsku kvalitetu među sportskim terencima. Osim što je odnio pobjede u prestižnom istraživanju J. D. Power o pouzdanosti vozila, postigao je i najbolji rezultat svih vremena na testu izdržljivosti njemačkog Auto Bilda, primio brojne nagrade za dizajn te nagradu Best Buy za najbolji omjer cijene i kvalitete.

Već od 154.990 kn

Share This