Servis

Ulaganje u djelatnike i opremu su okosnica našeg uspješnog servisa, koji je opremljen sa svim potrebnim specijalističkim alatima za popravak i servisiranje vozila iz prodajnog programa. Naši djelatnici su svi redom obrazovani i tijekom sveobuhvatnog tehničkog školovanja pripremljeni za sve izazove koje takav posao nosi.

Redovito servisiranje Vašeg vozila u našem ovlaštenom servisu, od strane našeg stručnog osoblja, koji pomažu svojom profesionalnošću i osposobljenošću, garantira održavanje kvalitete i vrijednosti Vašeg vozila.

Izvođenjem redovitih godišnjih servisa, prema propisima proizvođača za održavanje, ostvarujete pravo na brojne pogodnosti asistencije koju pružamo našim vjernim kupcima. Naša vučna služba dostupna je ukoliko trebate prijevoz Vašeg vozila i spremna je reagirati na Vaš poziv u najkraćem roku.

Pratimo sve razvojne trendove te u servisu posjedujemo najmoderniju dijagnostičku opremu za otklanjanje kvarova a naši djelatnici redovno pohađaju stručne tečajeve usavršavanja širom Europe.

Osim ovlaštene prodaje i servisa, ugrađujemo plinske instalacije u vozila i ovlašteni smo partner renomiranih tvrtki Lovato i Landi Renzo.

Izvodimo i restauracije vozila (osobnih, terenskih i oldtimer-a).

   

   

„Znanje je moć.“

Frances Bacon

Share This