Citroen je predstavio osvježeni SUV C5 Aircross moćnijeg i modernijeg izgleda

Unaprijeđeni C5 Aircross stići će u prodajne salone na ljeto i nuditi postojeći mix benzinskih, dizelskih i plug-in hibridnih pogona

Citroenov je upravo pokazao najveći SUV u ponudi osvježeni C5 Aircross,kako bi ostao konkurentan i svjež u odnosu na novije rivale. Po pitanju izgleda najveće se izmjene odnose na prednji kraj koji sada djeluje modernije nego kod prethodnika.

Očitava se to kroz decentniju rešetku hladnjaka s manjim svjetlima koja sada imaju po dvije vodoravne led trake koje se nastavljaju na linije maske, a pridružuje im se novi logotip Citroena i podijeljena dnevna svjetla.

image

Citroenov SUV u novom izdanju sprijeda sada djeluje moćnije i masivnije s dinamičnije oblikovanim prednjim branikom s naglašeni otvorima (slično kao kod redizajna C3 Aircrossa), a straga su sada svjetla s novom grafikom.

U kabini također ima novosti: preuređeni kokpit sada je izveden u stilu onog kod modela C5 X, a najuočljivija promjena je novi infotainment sustav, koji ima 10-inčni zaslon.

image

Pridružuju mu se tanji središnji otvori za zrak i preuređena središnja konzolas minimalističkom ručicom za izmjenu brzina. Kupci će također pronaći nova sjedala Advanced Comfort, koja imaju dodatne obloge, kao i funkcije grijanja i masaže.

Unaprijeđeni C5 Aircross stići će u europske prodajne salone ovog ljeta i nuditi postojeći mix benzinskih, dizelskih i plug-in hibridnih pogonskih sklopova.

image

Potonji se sastoji od PureTech 180 S&S benzinskog motora i baterije od 13,2 kWh koja pokreće električni motor. Ova postavka daje francuskom crossoveru kombiniranu snagu od 225 KS i domet samo na električni pogon od 55 km.

Share This