Za članove kluba vjernosti

SET RAZVODA

• Sastavni dijelovi seta razvoda trpe neprekidno opterećenje od strane motora i prirodno je da se s povećanjem broja prijeđenih kilometara troše.

• Klimatski uvjeti također mogu utjecati na prijevremenu istrošenost.

• Curenje pumpe vode i istjecanje rashladne tekućine mogu značajno smanjiti životni vijek remena razvoda.

PREPORUKE CITROËN ODRŽAVANJA

Kako bi se zaštitio motor, set razvoda se obvezno mora mijenjati u skladu s preporukama iz vaše knjižice o održavanju vozila.

CITROËN VAS SAVJETUJE

Kada mijenjate set razvoda zamijenite i pumpu vode. Njihova istovremena zamjena doprinosi produljenju životnog vijeka cijelog seta razvoda i na taj način se izbjegavaju dodatni zahvati. Pogotovo jer blizina ta dva dijela  omogućava samo jedno rastavljanje i skidanje i time se smanjuju troškovi zahvata.

Do 31.3.2023. članovi programa vjernosti CITROËN ZAUVIJEK dobivaju 30% popusta na originalne ili eurorepar setove razvoda kao i njihove sastavne dijelove. Učlanite se kod vašeg ovlaštenog servisa i odmah iskoristite ponudu.

Klub vjernosti CITROËN ZAUVIJEK je namijenjen vlasnicima vozila marke CITROËN svih godišta i nudi niz pogodnosti s kojima Vam omogućava povoljnije održavanje Vašeg Citroëna u mreži ovlaštenih servisa. S članstvom u klubu osiguravate da Vaš Citroën uvijek ostane Citroën.

Share This