Citroën Berlingo, Jumpy i Jumper odlična su rješenja za vašu tvrtku. Svaki od njih nudi udobnost i sigurnost te utovarni kapacitet prilagođen vašoj djelatnosti. Navedena široka gama furgona ima i karakterističnu opremu posebno osmišljenu za potrebe vaših suradnika na terenu. Svaki od njih nudi udobnost i sigurnost te utovarni kapacitet prilagođen vašoj djelatnosti. Navedena široka gama furgona ima i karakterističnu opremu posebno osmišljenu za potrebe vaših suradnika na terenu. Sada uz dodatan popust od 8.000kn

Citroën Berlingo Furgon karakterizira prepoznatljiv, moderan, odvažan vanjski stil uglađenih linija i nudi praktičan prtljažnik velike prostranosti.
Zavest će vas svojom modularnošću i svojim stilom, dinamičnim linijama, privlačnim i ohrabrujućim odbojnicima.
Citroën Berlingo Furgon nudi rješenje prilagođeno svakoj upotrebi kroz:
– duljine M i XL
– tri razine nosivosti
– mogućnost Extenso kabina

Citroën Jumpy Furgon objedinjuje udobnost i sigurnost uz najnovije tehhnologije za pomoć u vožnji i motore što ga čini najpoželjnijim poslovnim partnerom i jednostavnim spojem racionalnosti i praktičnosti.
Svjestan vaših potreba, Citroën Jumpy Furgon nudi vam različita rješenja:
– duljine XS, M, XL
– mogućnost produžene kabine (M i XL)
– obujam teretnog prostora od 4,6 – 6,6 m3 (uz Moduwork)
– korisnu nosivost do 1400 kg
– položaj vozačevog sjedala bliže jednovolumenu nego gospodarskom vozilu

Citroën Jumper Furgon odlikuje se uzornom konstrukcijom u pogledu omjera korisnog obujma i vanjskih dimenzija te omogućuje mnoštvo prostornih kombinacija kako bi ispunio potrebe vašeg poslovanja. Primaran mu je cilj biti praktično i robusno gospodarsko vozilo i dostupan je u:

– 4 duljine (L1, L2, L3, L4)
– 3 međuosovinska razmaka (3 m, 3,45 m, 4,04 m)
– 3 moguće visine (H1, H2, H3)
– sa produženom kabinom
– od 8 do 17 m3 tovarnog prostora

Share This