Stonic

Gradski urbani SUV, Kia Stonic, spreman je za sve avanture pred vama. Bogato opremljen sigurnosnim tehnologijama i brojnim mogućnostima za personalizaciju, nudi sve ono što vam je potrebno kako biste bili primijećeni, a pritom sigurni.

Već od 95.990 kn

Ceed

Kompaktan i atraktivan Ceed nudi dovoljno prostora za slobodno vrijeme i za obiteljsku uporabu. Krase ga suvremeni i sofisticirani detalji te samouvjerenost i dinamičnost u vožnji, a zahvaljujući upečatljivom dizajnu, nove generacije svugdje će Vam se diviti.

Već od 117.990 kn

Sportage

Kia Sportage sinonim je za vrhunsku kvalitetu među sportskim terencima. Osim što je odnio pobjede u prestižnom istraživanju J. D. Power o pouzdanosti vozila, postigao je i najbolji rezultat svih vremena na testu izdržljivosti njemačkog Auto Bilda, primio brojne nagrade za dizajn te nagradu Best Buy za najbolji omjer cijene i kvalitete.

Već od 151.990 kn

XCeed

Ako tražite nove izazove koji će vas inspirirati, ako vas uzbuđuju nova iskustva, ako vam napuštanje komfor zone izaziva užitak, onda ste dobrodošli u jedan drugačiji ritam novog Kia XCeeda.

Već od 135.990 kn

Share This