POSEBNA PONUDA!
PREDNJI ILI STRAŽNJI AMORTIZERI

Kako biste uživali u svakoj vožnji, besprijekorni amortizeri su posebno bitni.

Njihovo prirodno trošenje kroz vrijeme ima štetne posljedice za Vašu udobnost, a izričito i za Vašu sigurnost jer osiguravaju držanje kotača u kontakt s tlom bez obzira na uvjete na cesti. Tijekom 20.000 prijeđenih kilometara barem milijun puta upijaju udarce, stabiliziraju svaki kotač i omogućuju normalni rad opruge.

Osim o kilometrima, njihovo trošenje ovisi o težinu vozila i stanju ceste. Iako postoje znakovi upozorenja (teško upravljanje u krivinama, gubitak prianjanja prilikom ubrzanja, udarci kod prijelaza na neravninama) pojavljuju se uglavnom prekasno, kad je vaš put zaustavljanja već produžen do 35%, osjetljivost na aquaplanning povećana do 15% i Vaše gume se troše do 25% brže. Neispravan ovjes je u Hrvatskoj treći razlog pada na tehničkom pregledu.

Zato je bitno nakon prvih 80.000 km povjeriti ovlaštenom servisu CITROËN kontrolu amortizera, a zatim svakih 20.000 kilometara.

Amortizeri marke CITROËN razvijeni su posebno za Vaš automobil i pružaju bezuvjetnu udobnost i sigurnost u vožnji. Zadovoljavaju stroge specifikacije za koje jamči CITROËN.

PROVJERITE I NAŠE PROIZVODE MJESECA:

 

 

Share This