Električni romobil Chopper Alpha – ISPORUKA ODMAH!!!

4.999,00Kn

Vrsta:Električni romobil
Model:Chopper
Motor:električni
Snaga motora:0,8 kW
Boja:crna
Stanje:novo
Godina proizvodnje:2019. godište
Godina modela:2019.
Kategorije: , ,

Opis

12 mjeseci jamstva

Električni romobil čije ime zapravo najbolje opisuje dojam koji izaziva u ljudima –Buntovnik. Ako volite vožnju bez buke, emisije štetnih plinova, biti na otvorenom, volite neobična a kvalitetna vozila ovo je prava stvar za vas. Jednostavnog ali lijepog i atraktivnog dizajna na kojemu se osjećate kao akcijski junak, koji privlači poglede znatiželjnih prolaznika.

Snaga motora bez četkica je 800W, razvija brzinu do čak 25 km/h. Li-Ion baterija napona 48V, kapaciteta 12 Ah, s jednim punjenjem omogućava domet do maksimalno 50 km , ovisno o težini vozača, konfiguraciji terena i vremenskim prilikama. Vrijeme punjenja Li-Ion baterije 5-7 h.

Nosivost električnog romobila na ravnoj cesti je do 110 kg, a masa samog romobila je 35 kg. Romobil je opremljen daljinskim zaključavanjem sa zvučnim alarmom i blokadom stražnjeg kotača protiv krađe, opcija vožnje bez ključa, LCD display, prednja i stražnja hidraulična disk kočnica, prednje LED svjetlo i dodatno stražnje sjedalo.

Buntovnik dolazi u 2 osnovne boje:
Crni okvir – crni branici
Crni okvir – crveni branici

Sve specifikacije i podaci na ovim stranicama su isključivo informativnog karaktera i ne predstavljaju službene obvezujuće podatke, niti ponude. Navedeni tipovi vozila, paketi opreme, boje, cijene i svi ostali podaci su prezentirani kao osnovna informacija, a precizne informacije i obvezujuće ponude potražite u salonu AC PRIKRATKI. AC Prikratki d.o.o. ne preuzima bilo kakvu odgovornost za točnost, potpunost ili izvornost bilo kojeg podatka sadržanog na ovim stranicama.