Doohan iTank 45

19.499,00 kn

Inovacija u pristupu nas je dovela do prvog električnog skutera na tri kotača, koji je jedinstven gledali ga ili vozili. iTank je spreman preuzeti brigu o novom, sigurnom, dinamičnom i ekološkom načinu prijevoza.

Dopustite da vam predstavimo tehnološki najnaprednije električno vozilo na tri kotača, s jedinstvenim ovjesom koji osigurava prvenstveno zabavnu, posebnu i komfornu vožnju u svim uvjetima.

Baterija: 26 Ah
Maksimalna brzina: 45 km/h
Doseg: 50 km (100 km sa dodatnom baterijom)
Vrijeme punjenja baterije: 5 do 6 sati
Dostupne boje: bijela, siva, crvena i crna

Električni Romobil Chopper

5.999,00 kn

Električni romobil čije ime zapravo najbolje opisuje dojam koji izaziva u ljudima –Buntovnik. Ako volite vožnju bez buke, emisije štetnih plinova, biti na otvorenom, volite neobična a kvalitetna vozila ovo je prava stvar za vas. Jednostavnog ali lijepog i atraktivnog dizajna na kojemu se osjećate kao akcijski junak, koji privlači poglede znatiželjnih prolaznika.

Snaga motora bez četkica je 1500W, razvija brzinu do čak 25 km/h. Li-Ion baterija napona 60V, kapaciteta 20Ah, s jednim punjenjem omogućava domet do maksimalno 70km , ovisno o težini vozača, konfiguraciji terena i vremenskim prilikama. Vrijeme punjenja Li-Ion baterije 6-8h.

Nosivost električnog romobila na ravnoj cesti je do 130kg, a masa samog romobila je 55kg. Romobil je opremljen daljinskim zaključavanjem sa zvučnim alarmom i blokadom stražnjeg kotača protiv krađe, opcija vožnje bez ključa, LCD display, prednja i stražnja hidraulična disk kočnica, prednje LED svjetlo i dodatno stražnje sjedalo.

Buntovnik dolazi u 4 osnovne boje:
Crni okvir – crni branici
Crni okvir – crveni branici
Bijeli okvir – crni branici
Bijeli okvir – crveni branici

Dok su na vam raspolaganju opcije personalizacije bojama, kožnim torbicama..
Gume su bez zračnica.

Share This