Novi Picanto

Picanto je samopouzdana, atraktivna i energična Kia koja se izvrsno osjeća u gradu i izvan njega. Impresionira tehnologijom, besprijekornom sigurnošću, performansama i okretnošću zbog kojih ga je zabavno voziti.

Već od 89.999 kn

Ušteda do 14.000 kn

 

Novi Rio

Odvažni novi Kia Rio dizajniran je za uživanje na cesti. Sklopiva stražnja sjedala i prostrana kabina pružaju svu svestranost koju trebate, dok pametne značajke povezivanja nude razne načine da ostanete povezani.

Već od 87.999 kn

Ušteda do 8.000 kn

 

Novi Stonic

Stonic oduševljava vozače mišićavim linijama, jedinstvenošću, udobnošću, bogatim izborom boja i najnovijim tehnologijama sigurnosti i povezivanja, a stručnjaci ga hvale kao skladno dizajniranog, moćnog i okretnog.

Već od 104.999 kn

Ušteda do 15.000 kn

 

Novi Ceed

Zahvaljujući dinamičnom stilu, inovativnoj tehnologiji i poboljšanoj udobnosti, novi Ceed oduševio je Europu čim je stigao. U usporednom testu Auto Bilda pobijedio je konkurenciju, zbog čega ga je časopis proglasio novim brojem jedan u svom razredu.

Već od 109.999 kn

Ušteda do 14.000 kn

 

Novi Sportage

Sportage, koji je sinonim za vrhunsku kvalitetu među sportskim terencima, na ceste je izašao u potpuno novom, poboljšanom izdanju. Njegov upečatljiv i robustan izgled sada je dodatno nadograđen odvažnim dizajnerskim elementima.

Već od 150.999 kn

Ušteda do 14.000 kn

Share This