O NAMA KONTAKT KAKO DO NAS
FIAT LINEA

Više o modelu

Fiat Linea, koja je predstavljena u Istanbulu 2009. godine, sada je doživjela i svoj re desing.Ova limuzina u segmentu C daje novu interpretaciju stilu, praktičnost i užitak u vožnji za veoma konkurentnu cijenu. Auto je razvijen od strane Tofas A.S., odnosno suradnjom između Fiat Auto i Koc Holding (50-50).
Cilj je bio privući kupce sa glatkim linijama koje su već potvrđene u novoj Fiat familiji (od Punta do Brava), dok nude nova poglavlja stilskih elemenata sjajne talijanske tradicije u ovom segmentu vozila.
Fiat Linea je na vrhu svoje klase po dimenzijama: duga je 4,56m, široka 1,73m, visoka 1,5m i ima osovinski razmak od 2,6 m kao i prtljažni prostor od 500 litara.
Ista pažnja je posvećena unutrašnjosti gdje su linije harmonične i balansirane sa vanjskim izgledom, stvarajući prijateljsko, lagano popunjeno okruženje koje stvara višak prostora i superiorni komfor, gdje se je vodila briga i o ergonomiji te prostoru vozača i putnika. Uvijeti su kvaliteta, komfor, praktičnost i ugođaj unutrašnjosti s kojom Fiat Linea cilja napraviti promjene, podržana materijalima i kombinacijama boja u biranju unutrašnjosti kao i posebna pažnja koja je posvećena detaljima vozila.
Dizajnirana za elegantne , probrane klijenete s personalyt-em, novi model je agilan i ugodan za vožnju u svim situacijama.

Nova Linea s elegantnim talijanskim linijama svojom će stilski oblikovanom pojavom impresionirati cijelu obitelj već na prvi pogled. Ona je spektakularno lijepa sa svojim redizajniranim prednjim i stražnjim odbojnicima te kromiranim detaljima koji nadopunjuju njenu elegantnu pojavu. Privući će svačiju pažnju sa svojim potpuno obnovljenim dizajnom stražnjeg kraja i aluminijskim naplatcima.

Prilikom dizajniranja novog modela Linea u obzir je uzeta udobnost svakog člana obitelji. Za svakog putnika u novoj Linei putovanje je pravi užitak, uz njenu široku unutrašnjost, ergonomska sjedala koja su u harmoniji s ljudskim tijelom, najvećem prostoru za koljena u klasi, te prednjim i stražnjim naslonima za ruke. Novi model Linea vozaču pruža maksimalnu udobnost sa svojim fotokromatskim osvrtnim zrcalom koje se automatski zatamnjuje, automatskim brisačima koji su osjetljivi na jačinu kiše i prednjim svjetlima koja se automatski pale kada detektiraju sumrak.
Uz ponudu udobnosti za cijelu obitelj, nova Linea se nikada neće odmaći od elegancije. Prostranost koju nudi sa svojom širokom i jednostavnom unutrašnjosti nadopunjena je kvalitetom i elegancijom podnih prostirki. Prednja konzola sa svojim potpuno obnovljenim dizajnom tijekom vožnje osigurava lakoću uporabe.

Superiorne tehnološke značajke novog modela Linea čine svako putovanje udobnijim, te pružaju veći užitak vožnje. Regulator brzine koji održava brzinu smanjuje umor na dugim putovanjima. Zahvaljujući Blue&Me™ tehnologiji, omogućeno je namještanje audio sustava i vođenje telefonskih razgovora bez skidanja ruku s upravljača.

Lako dostupni USB i AUX priključci omogućuju vam da slušate glazbu koju želite, lakim spajanjem vanjskih diskova ili drugih kompatibilnih uređaja. Revolucionarna Fiatova Eco:Drive tehnologija omogućuje vam snimanje svih informacija o vašem stilu vožnje preko USB sučelja Blue&Me™ sustava i detaljnu analizu odgovarajućih informacija prebacivanjem na računalo. Time vam je omogućeno poduzimanje potrebnih mjera za više učinkovitu vožnju koja će osigurati uštedu goriva.

Nagrađivani MultiJet motori koje je razvio Fiat, nude više performansi uz manje goriva. Oni također štite okoliš uz nižu emisiju ugljikovog dioksida. Uz mnoge prednosti, ovi MultiJet motori su također poznati po svojoj dugoročnoj ekonomičnoj uporabi, a 6-stupanjski mjenjač koji se ugrađuje u novi model Linea osigurava uglađenu i udobnu vožnju tijekom svakog putovanja.

Uz pružanje prestižnih značajki za cijelu obitelj, nova Linea se ne odmiče od sigurnosti. Sa svojom naprednom sigurnosnom opremom ona idealno štiti cijelu obitelj od opasnosti tijekom putovanja. Nova Linea uključuje mnoge sustave aktivne i pasivne sigurnosti kao što su ESP i regulator brzine, koji su dio standardne opreme novog modela, kao i ABS, EBD, ASR, MSR, pomoć pri kretanju na uzbrdici, HBA i 6 zračnih jastuka (vozač, suvozač, bočni i zavjese), zatezači sigurnosnih pojaseva i Isofix sidrišta za dječju sjedalicu.

Fotografije uz članak:
Facebook
Newsletter

Kontakt info
Zagrebačka 101
42000 Varaždin
Centrala: 042 / 240 273
info@autoprikratki.hr