O NAMA KONTAKT KAKO DO NAS
Bravo
Kada ljepota susretne sadržaj

Novi Fiat Bravo je idealna ravnoteža ljepote i sadržaja, još jedan veliki korak u procesu nadogradnje game vozila ovog proizvođača. Ovo izuzetno razdoblje promjena je simbolizirano novim logom koji se prvi put predstavlja na prednjem dijelu ovog novog modela, preko kojega će se Fiat boriti s izazovima budućnosti, bez okretanja leđa prošlom stoljeću bogatom poviješću. Esencijalan znak, pun referenci na tradiciju, je napravljen kako bi izrazio 'promjenu u kontinuitetu' i da predstavlja moderan pogled na ljudsko i tehnološko nasljeđe s kojima se može pohvaliti samo nekoliko proizvođača automobila na svijetu. Povijesni identitet i najmodernije inženjerske vještine, ponos na povijest i obnovljena podređenost inovacijama: to je kontekst u kojem je razvijen novi Fiat Bravo, prekrasan, dobro oblikovana talijanska kompaktna limuzina, koja je agilna, zabavna u vožnji, te konkurentna, zahvaljujući odličnoj ravnoteži između sadržaja i cijene. Novi Fiat Bravo je 'konkretni ljepotan', automobil koji posjeduje estetski izražaj tradicije talijanskog stila. Dizajniran je kako bi kupcima pružio sadržaj koji dolazi iz izvanredne sigurnosti i pouzdanosti, spojenih sa sportskim stilom vožnje u kojem se može uživati, što cijeli svijet i očekuje od jednog talijanskog automobila.


Bravo nudi ono najbolje što predstavljaju talijanski automobili - ljepotu, sportski duh, agilnost, sigurnost i dobru cijenu!
Spojem vizualnih, prostornih i cjenovnih kategorija Bravo će teško imati dostojnu konkurenciju. Opći je dojam kako je Bravo velik automobil. Tome u prilog govore i dimenzije koje kazuju kako je duljina ovog peterovratnog hatchbacka 434 cm, širina 179 cm te visina 149 cm uz međuosovinski razmak od 260 cm.
Golemi prtljažnik za ovu klasu od nestvarnih 400 litara, govori kako se radi o divu C segmenta.
Fiat je za Bravo pripremio i odličnu motorizaciju!
Bazu predstavlja 1,4 litreni benzinac snage 90 KS, a za one koji preferiraju diesel na izboru su im 1,9 litreni 8-ventilski sa 120 KS ili onaj koji iz iste zapremine zahvaljujući 16-ventilskoj tehnologiji izvlači 150 KS. No to nije sve,polovicom godine dolaze i novorazvijeni benzinski turbo agregati naziva T-jet koji iz svega 1,4 litre nude 120, odnosno 150 KS! Uz odličnu snagu te motore karakteriziraju velika iskoristivost i elastičnost koji omogućuju dinamičnu vožnju uz sasvim nisku potrošnju.
Bravo će dolaziti u četri paketa opreme od kojih će već početni pod nazivom Active sadržavati servo upravljač,ABS + EBD, dva zračna jastuka, centralno daljinsko zaključavanje, elektro podešavanje vanjskih retrovizora..... a slijediti će ga ostali paketi; Dynamic, Emotione i Sport.
Facebook
Newsletter

Kontakt info
Zagrebačka 101
42000 Varaždin
Centrala: 042 / 240 273
info@autoprikratki.hr