O NAMA KONTAKT KAKO DO NAS

​Dočekajte ljeto u novim i razigranim Fiat vozilima. Fiat Punto 1.2 Pop s bogatom opremom i paketom jamstva Fiat 5 plus može biti Vaš već za 79.999 kn. Također posebno izdvajamo Fiat Pandu 1.2 Easy s bogatom opremom i paketom jamstva Fiat 5 plus već za 69.999 kn.


​Posjetite naš Piaggio salon u Supilovoj ulici 7 u Varaždinu i iskoristite dodatne pogodnosti prilikom kupnje određenih modela skutera sa zalihe....


Američki mit, koji već 27 godina nastavlja postavljati nove standarde, sada je spreman doći na Europske ceste s talijanskim stilom - LANCIA VOYAGER  - stigla je u salone!

Serijska proizvodnja novog C4 Cactusa započinje u travnju u Madridu.

Caponord 1200 Travel Pack predstavlja Apriliju u najboljem izdanju po pitanju tehnologije, zabave i udobnosti te postiže ravnotežu sportske vožnje i udobnosti za kakvom žude brojni motociklisti. Riječ je o savršenom motociklu za putovanja, zabavu i svakodnevno korištenje. Brz i zabavan izvan grada uz obilje snage koju pruža V-twin pogonski agregat te iznimno udoban za vozača i suvozača na putovanjima zahvaljujući iscrpnom proučavanju ergonomije i zaštiti od vjetra, Aprilia Caponord 1200 Travel Pack opremljena je najkompletnijim i najnaprednijim paketom elektronskih sustava na tržištu.

Facebook
Newsletter

Kontakt info
Zagrebačka 101
42000 Varaždin
Centrala: 042 / 240 273
info@autoprikratki.hr