O NAMA KONTAKT KAKO DO NAS
FIAT DUCATO

DUCATO:

Utovarite ga!
Ducato jedva čeka. Može se jednostavno utovariti zahvaljujući izvrsnoj dostupnosti odjeljka za utovar.
Ducato dolazi s jednim ili dvoja bočna klizna vrata širine do 125cm. Stražnji dio ima dvoja vrata u punoj visini vozila. To znači da je u stanju otvorenih vrata svaki centimetar visine od poda do krova otvoren za utovar i istovar robe. Vrata se otvaraju do 90° i 180°. Na zahtjev su dostupna stražnja vrata koja se otvaraju do 270°. Kroz stražnja je vrata moguće utovarivati pakete i palete visine preko 2 metra. Utovarni prag je samo 53cm od tla čime je minimizirana potreba za podizanjem. Bruto težina vozila se kreće od 3000 do 3500 kg za Ducato i od 3500 do 4000 kg za Ducato Maxi. Mehaničke karakteristike vozila Ducato Maxi znače da je maksimalna dozvoljena težina na prednjoj osovini 2100 kg, dok na stražnjoj osovini taj broj iznosi 2400 kg.

DUCATO PANORAMA:

Ducato. Sjedala samo u prvoj klasi.
Putovati u najvećoj udobnosti, stići na vrijeme, pojaviti se sa stilom i u potpunoj sigurnosti. Potreba prijevoznika ima mnogo i različite su, ali za njih postoji samo jedan odgovor: Fiat Ducato.
Ducato Panorama objedinjuje udobnost s elegancijom unutrašnjeg izgleda i dovršenosti uključujući tepihe na podovima, sjedala s tapeciranim naslonima za glavu i sigurnosnim pojasevima sa zatezanjem na tri mjesta.
Ducato Panorama može primiti i prevesti do 9 osoba u savršenim klimatskim uvjetima zahvaljujući dvjema rashladnim jedinicama (na zahtjev) sa specijalnim potkrovnim odzračnicima za putnički odjeljak. Velika bočna klizna vrata i nožni pragovi s mogućnošću produljenja ulazak čine ekstremno jednostavnim: dobrodošlica koja daje prvu indikaciju kvalitete putovanja.
Novi dizajn Ducata ga također čini vrlo prestižnim vozilom, koje je sposobno kombinirati udobnost i stil i učiniti da se svaki putnik osjeća opušteno. Često se događa da jedan mora zajedno prevoziti oboje, i robu i ljude. U tom je slučaju također savršeni izbor Ducato i to u Combi verziji. U ekstremno svestranom i promjenjivom, udobnom Ducato Combi-iju može se voziti od 5 do 9 osoba i još uvijek ostaje dovoljno mjesta za robu. Ducato Combi je također dostupan u verziji s odjeljivom pregradom, čvrstom metalnom cjevastom pregradom koja odvaja kabinu od odjeljka za utovar.

DUCATO CABINATO:
Šasija je dizajnirana kako bi omogućila konverzije i nove verzije. Bili biste u pravu kad biste razmišljali o Ducatu kao o “sirovini” za proizvodnju vozila s visokom dodanom vrijednošću. Zahvaljujući svojoj različitosti i mehaničkim postavkama koje konverziju čine jednostavnom i ekonomičnom, Ducato se savršeno može prilagoditi kako bi zadovoljio vaše potrebe.
Kako bi se osiguralo da se može prilagoditi svim mogućim potrebama konverzije, Ducato nije samo kombi nego je i platformna kabina, platformna kabina s kabinom za posadu, platformna kabina s labudicom ili pomično postolje. U verzijama platformnih kabina dolazi s izborom od 4 podvozja i 5 dužina, dok je za konverzije koje zahtijevaju veće utovarne kapacitete ili veću dozvoljenu težinu na osovinama tu Ducato Maxi.
Ducato se stoga može preoblikovati u kamperski kombi ili pokretni dućan, može se ugraditi trup hladnjača ili trup kao aluminijska kutija. Mogućnosti su gotovo bezgranične jer bez obzira na to kakvi su vaši planovi Ducato je savršena osnova od koje možete krenuti kako biste ih postigli.

Facebook
Newsletter

Kontakt info
Zagrebačka 101
42000 Varaždin
Centrala: 042 / 240 273
info@autoprikratki.hr